ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μάθε περισσότερα για την Battlenet

ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BATTLENET

Η Battlenet αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming station στην Ελλάδα και αριθμεί 50+ καταστήματα με το brand της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με τη δυνατότερη ομάδα τεχνικών, gamers και marketing έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή 3D εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

–battlenet

ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BATTLENET

Η Battlenet αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming station στην Ελλάδα και αριθμεί 59 καταστήματα με το brand της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με τη δυνατότερη ομάδα τεχνικών, gamers και marketing έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή 3D εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας. To 2017 η Battlenet δημιούργησε 4 νέα καταστήματα Battlenet 3D ενώ 4 ακόμα θα ανοίξουν τις πόρτες τους έως τον Απρίλιο του 2018.

Η ΙΣΤΟΡΙA

Η

Battlenet ιδρύθηκε το 1995 ως εταιρία πληροφορικής προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για ανεξάρτητα καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.
Το 2004 άρχισε σταδιακά να επενδύει σε ανεξάρτητα καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στις κοινότητες των Internet Station και συγκεκριμένα στον ευρύτερο χώρο της Βόρειας Ελλάδας, μέσω της τεχνικής υποστήριξης που παρείχε εξειδικεύοντας στις ανάγκες των καταστημάτων

και στις προσφερόμενες υπηρεσίες με τελικό δέκτη τον χρήστη – πελάτη. Από τις αρχές του 2005, ξεκίνησε την περαιτέρω ανάπτυξή της με την μέθοδο δικαιόχρησης franchise, προσελκύοντας και επιλέγοντας με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες της.
Το 2008 η Battlenet δημιούργησε το concept Battlenet 3D όπου αποτελεί την εξέλιξη των κλασικών Internet Cafe σε πολυχώρους που συνδιάζουν PC & Console gaming, υπηρεσίες bar με επιτραπέζια παιχνίδια, sports cafe καθώς και πολλές επιπλέον δραστηριότητες όπως μπιλιάρδο, Ping Pong, Foosball κοκ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Ό

ραμα της Battlenet αποτελεί η εξέλιξη των Gaming – Internet Stations σε χώρους όπου οι gamers θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σαφώς ανώτερη και διαφορετική εμπειρία από αυτή που μπορεί να προσφέρει το home gaming. Φιλοδοξία της είναι η παρουσία των πρωτοποριακών καταστημάτων της σε κάθε γωνιά της χώρας. Η επιτυχία του οράματος βασίζεται στην πάνω από 18 χρόνια ιστορία της εταιρίας,

η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση υψηλής τεχνογνωσίας, τις μεγάλες επενδύσεις σε high-end καταστήματα και εξoπλισμό, στο απόλυτα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία.
Ταυτόχρονα, η εταιρία στηρίζει συνεχώς το gaming community με τη συμμετοχή της στα μεγαλύτερα gaming events της χώρας, καθώς και διοργανώνοντας τουρνουά και διαγωνισμούς.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ BATTLENET;