INTERNET STATION SUPPORT

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες υποστήριξης Battlenet

station-support2

BATTLENET

SUPPORT

Η Battlenet υποστηρίζει 70 και πλέον ανεξάρτητα καταστήματα με το μοναδικό της στήσιμο Powered by Battlenet. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Gaming – Internet Station, χωρίς τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει ένα κατάστημα Franchise, ή έχετε ήδη ένα κατάστημα σε λειτουργία, τότε η λύση είναι οι υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της Battlenet.

Κορυφαιο προγραμμα χρονοχρεωσης Cafepro

τεχνικη υποστηριξη 24/7

αμεση αντικατασταση κρισιμου εξοπλισμου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Με αυτή την υπηρεσία, αποκτάτε την πλήρη πλατφόρμα λειτουργίας των υπολογιστών ενός Battlenet Gaming Station, την παραμετροποίηση του δικτύου, των servers, του Internet καθώς και του κορυφαίου προγράμματος χρονοχρέωσης Cafepro®.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το μόνο που αναλαμβάνετε εσείς, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος με το προσωπικό σας, αφήνοντας τη φασαρία της καθημερινής ενασχόλησης με τα προβλήματα των παιχνιδιών και των υπολογιστών σε εμάς.
WHITE LABEL SOLUTION
WHITE LABEL SOLUTION
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ DESKTOP ΣΑΣ
Το desktop μπορεί να έχει τα διακριτικά “Powered by Battlenet”, αλλά υπάρχει και η επιλογή για custom desktop της επιλογής σας, ή της αλυσίδας σας (white label solution).
24H SUPPORT
24H SUPPORT
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
Η τεχνική υποστήριξη είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη και γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, χωρίς κανένα περιορισμό σε αριθμό συμβάντων.
Στην τεχνική υποστήριξη Powered by Battlenet, συμπεριλαμβάνεται επίσης η άμεση αντικατάσταση του κρίσιμου εξοπλισμού του καταστήματός σας, όπως οι servers, το μηχάνημα ταμείου, οι routers, τα switches, με δικό μας εξοπλισμό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

CAFEPRO®

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ

Μία απολύτως σύγχρονη λύση για την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση internet cafe που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ιδιοκτήτες, managers, υπαλλήλους και πελάτες, χωρίς να απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ιδιαίτερη εκπαίδευση.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το νέο Cafepro 4ης γενιάς έρχεται με δύο επιπρόσθετα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε εφαρμογή χρονοχρέωσης:

• Client Anti-Kill Technology
Η συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν επιτρέπει τον τερματισμό του προγράμματος Client από task managers διασφαλίζοντας ότι κανένας χρήστης δεν θα τερματίσει εσκεμμένα το Cafepro.

• System Clock Guard
H εφαρμογή δεν επιτρέπει την αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε κακόβουλη απόπειρα να ξεγελαστεί το σύστημα χρέωσης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Το GameInstall επιτρέπει την αντιγραφή και τον συγχρονισμό των παιχνιδιών και των saves τους από τον Game Server του καταστήματός σας, στον τοπικό δίσκο των τερματικών καθώς και την διαχείριση κλειδιών και αδειών για τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς. Αυτό σημαίνει οικονομία για την επιχείρηση (λιγότερα αγορασμένα κλειδιά), διάφανη υποστήριξη προς τους πελάτες σας (αυτόματη διαχείριση των κλειδιών σε όλους τους υπολογιστές, χωρίς τον φόβο "κλοπής" τους) και παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών προς τους πελάτες (saves των παιχνιδιών που μεταφέρονται αυτόματα, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται κάθε φορά).

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Cafepro εξελίσσεται μαζί σας, εξελίσσοντας όμως παράλληλα και τον εαυτό του! Με το σύστημα αναβάθμισης που ενσωματώνει, διασφαλίζει απόλυτα πως όλες οι νέες εκδόσεις που επιλύουν πιθανές αδυναμίες ή φέρνουν νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά, θα εγκαθίστανται χωρίς πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ

Δε χρειάζεται να έχετε ένα μεγάλο κατάστημα για να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι την ώρα της δουλειάς να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μελών σας από το ταμείο – ειδικά στις ώρες και μέρες αιχμής. Σε αυτή την κατεύθυνση, το Cafepro σας λύνει τα χέρια με μια σειρά αυτοματισμών στη διαχείριση των μελών σας:

• Αριθμητικός κωδικός
• Προσωπικός κωδικός απομακρυσμένης χρέωσης
• Barcode scanner
• Magnetic card reader

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET STATION SUPPORT?