FRANCHISE

Μάθετε περισσότερα για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Gaming Franchise στην Ελλάδα

franchisenewmobile

BATTLENET

FRANCHISE

Η Battlenet αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα gaming station στην Ελλάδα. Σήμερα αριθμεί 54 καταστήματα με την επωνυμία της σε όλη τη χώρα. Με τη δυνατότερη ομάδα τεχνικών, marketing, και professional gamers σας παρέχει την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το πλέον αναγνωρίσιμο brand της σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο franchise. Στη συνεργασία με την Battlenet, εκτός της πολύ γρήγορης επιστροφής του κεφαλαίου επένδυσης θα βρείτε:

Το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών

Συνεχή ανάπτυξη παροχών και τεχνολογιών

Ξεκάθαρους όρους συνεργασίας

Απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε σημείο της επένδυσης

Διασφάλιση ορθού τρόπου λειτουργίας

ΣΥΣΤΗΜΑ

FRANCHISE

Η ψυχαγωγία δεν σταματάει στο Internet και στο Gaming. Η Battlenet σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από το brand Battlenet 3D να αποκτήσετε ένα κατάστημα ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει PC & Consoles Gaming, σε συνδυασμό με υπηρεσίες καφέ – μπαρ, κουζίνα, τηλεοράσεις για sports cafe καθώς και άλλες δραστηριότητες όπως μπιλιάρδα, foosball, ping pong κλπ.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με το πρωτοποριακό concept και τη διακόσμηση των καταστημάτων μας καθώς και την κατασκευή και τον συντονισμό των συνεργείων για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Παρέχουμε την έρευνα για την αγορά των υπολογιστών, την αρχική εγκατάταση και το στήσιμο με το σύστημα της Battlenet. Επίσης τα καταστήματα με το brand λαμβάνουν ειδική έκδοση του συστήματος χρονοχρέωσης Cafepro® με αποκλειστικές δυνατότητες προσφορών και πακέτων.

24h SUPPORT

24h SUPPORT

Αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος σε 24ωρη βάση εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.

CAFEPRO®

CAFEPRO®

Κάθε κατάστημα λαμβάνει την ειδική έκδοση του πιο εξελιγμένου προγράμματος διαχείρισης Internet Cafe στον κόσμο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εγκαθιστούμε άμεσα τις τελευταίες αναβαθμίσεις και νέους τίτλους παιχνιδιών για να έχετε την πιο ενημερωμένη συλλογή.

MARKETING

MARKETING

Η ομάδα marketing παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε επίπεδο αλυσίδας όσο και τοπικού καταστήματος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Με αυτή την υπηρεσία, αποκτάτε την πλήρη πλατφόρμα λειτουργίας των υπολογιστών ενός Battlenet Gaming Station, την παραμετροποίηση του δικτύου, των servers, του Internet καθώς και του κορυφαίου προγράμματος χρονοχρέωσης Cafepro®.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το μόνο που αναλαμβάνετε εσείς, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος με το προσωπικό σας, αφήνοντας τη φασαρία της καθημερινής ενασχόλησης με τα προβλήματα των παιχνιδιών και των υπολογιστών σε εμάς.
BATTLENET DESKTOP
BATTLENET DESKTOP
FULL PACK
Το desktop έχει τα διακριτικά της Battlenet. Ανανεώνεται συνεχώς και προσφέρει το πλήρες πακέτο παιχνιδιών, εφαρμογών και media για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.
24H SUPPORT
24H SUPPORT
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
Η τεχνική υποστήριξη είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη και γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, χωρίς κανένα περιορισμό σε αριθμό συμβάντων.
Στην τεχνική υποστήριξη Powered by Battlenet, συμπεριλαμβάνεται επίσης η άμεση αντικατάσταση του κρίσιμου εξοπλισμού του καταστήματός σας, όπως οι servers, το μηχάνημα ταμείου, οι routers, τα switches, με δικό μας εξοπλισμό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

CAFEPRO®

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ

Μία απολύτως σύγχρονη λύση για την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση internet cafe που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για ιδιοκτήτες, managers, υπαλλήλους και πελάτες, χωρίς να απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ιδιαίτερη εκπαίδευση.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το νέο Cafepro 4ης γενιάς έρχεται με δύο επιπρόσθετα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ σε εφαρμογή χρονοχρέωσης:

• Client Anti-Kill Technology
Η συγκεκριμένη τεχνολογία, δεν επιτρέπει τον τερματισμό του προγράμματος Client από task managers διασφαλίζοντας ότι κανένας χρήστης δεν θα τερματίσει εσκεμμένα το Cafepro.

• System Clock Guard
H εφαρμογή δεν επιτρέπει την αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε κακόβουλη απόπειρα να ξεγελαστεί το σύστημα χρέωσης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Το GameInstall επιτρέπει την αντιγραφή και τον συγχρονισμό των παιχνιδιών και των saves τους από τον Game Server του καταστήματός σας, στον τοπικό δίσκο των τερματικών καθώς και την διαχείριση κλειδιών και αδειών για τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια της αγοράς. Αυτό σημαίνει οικονομία για την επιχείρηση (λιγότερα αγορασμένα κλειδιά), διάφανη υποστήριξη προς τους πελάτες σας (αυτόματη διαχείριση των κλειδιών σε όλους τους υπολογιστές, χωρίς τον φόβο "κλοπής" τους) και παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών προς τους πελάτες (saves των παιχνιδιών που μεταφέρονται αυτόματα, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται κάθε φορά).

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Cafepro εξελίσσεται μαζί σας, εξελίσσοντας όμως παράλληλα και τον εαυτό του! Με το σύστημα αναβάθμισης που ενσωματώνει, διασφαλίζει απόλυτα πως όλες οι νέες εκδόσεις που επιλύουν πιθανές αδυναμίες ή φέρνουν νέα επαναστατικά χαρακτηριστικά, θα εγκαθίστανται χωρίς πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ

Δε χρειάζεται να έχετε ένα μεγάλο κατάστημα για να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι την ώρα της δουλειάς να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μελών σας από το ταμείο – ειδικά στις ώρες και μέρες αιχμής. Σε αυτή την κατεύθυνση, το Cafepro σας λύνει τα χέρια με μια σειρά αυτοματισμών στη διαχείριση των μελών σας:

• Αριθμητικός κωδικός
• Προσωπικός κωδικός απομακρυσμένης χρέωσης
• Barcode scanner
• Magnetic card reader

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ

 
 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ BATTLENET;