ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

 

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ESPORTS CAFE P.C.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου αρ. 40 (εφεξής Διοργανωτής). Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με αντίστοιχη προκήρυξη η οποία θα αναρτηθεί στα  κανάλια επικοινωνίας της Battlenet Gaming Stations.

 

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό, καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

 

Συμμετοχή

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν με τη συμμετοχή τους τη συγκατάθεσή τους και

εξουσιοδότηση στο Διοργανωτή για την προβολή του εν λόγω διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων αυτού μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς και του διαδικτύου. 

 

Η εφαρμογή προορίζεται για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι θα πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση και την επίβλεψη των γονέων ή κηδεμόνων τους προτού συμμετάσχουν στο παιχνίδι. 

 

Οι συμμετέχοντες, πρέπει να διαθέτουν ένα έγκυρο λογαριασμό στην εφαρμογή “Instagram” ή “Facebook” και να συμφωνούν με τους όρους χρήσης της. 

Η συμμετοχή περιορίζεται σε έναν κωδικό έκπτωσης ανά άτομο. 

 

Σε περιπτωση παραλειψης βηματων ή κατά την κρίση της,ο Διοργανωτής, ουδεμία υποχρέωση φερει να αποδωσει εκπτωτικους κωδικους σε συμμετέχοντες.

 

Δικαίωμα Διαγραφής Δεδομένων Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

O συμμετέχων έχει το δικαίωμα να αποσύρει τη συγκατάθεσή του ή να ζητήσει τη διαγραφή ή την τροποποίηση των προσωπικών του δεδομένων που έχουν συλλεχθεί για τον παρόντα διαγωνισμό, ανά πάσα στιγμή, βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 και του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006, όπως ισχύει για την προστασία προσωπικών δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος το οποίο θα αποστείλει στο [email protected].

 

Αποκλεισμός Χρηστών με Αποκλίνουσα Συμπεριφορά

Η προσφορά δεν ισχύει για συμμετέχοντες που έχουν αποκλειστεί ή αποκλειστούν από τη χρήση των υπηρεσιών του διοργανωτή, λόγω εσφαλμένης συμπεριφοράς ή παραβίασης των όρων χρήσης των υπηρεσιών του Διοργανωτή. 

Ο Διοργανωτής, δύναται να αρνηθεί την απόδοση της προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς την υποχρέωση καμιας αποζημίωσης.

Αποποίηση Ευθύνης

Ο Διοργανωτής αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιεσδήποτε απώλειες, ζημίες ή τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 914 του Αστικού Κώδικα.

 

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων του διαγωνισμού. 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected].

 

Συμμετέχοντα καταστήματα

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Battlenet 3D Κουφάλια Battlenet 3D Αριστοτέλους Battlenet 3D Χαριλάου Battlenet 3D Μελενίκου Battlenet 3D Τριανδρία Battlenet Arena Ναυαρίνου Battlenet 3D Πεύκα-Ρετζίκι Battlenet 3D Πολίχνη  Battlenet 3D Θέρμη Battlenet 3D Καλαμαριά Battlenet 3D Περαία Battlenet Λαγκαδά Battlenet 3D Δελφών Battlenet 3D Ηλιούπολη Battlenet 3D Ευκαρπία Battlenet Arena Αμπελόκηποι Battlenet 3D Συκιές Battlenet 3D Εύοσμος Battlenet 3D Ωραιόκαστρο

 

ΑΤΤΙΚΗ Battlenet 3D Ζωγράφου Battlenet Arena Πευκάκια Battlenet Περιστέρι Battlenet Arena Άγιος Δημήτριος Battlenet Πετρούπολη Battlenet 3D Κορυδαλλός Battlenet Arena Πειραιάς Battlenet Arena Ελευσίνα Battlenet 3D Νέα Σμύρνη Battlenet 3D Μέγαρα Battlenet 3D Μενίδι Battlenet 3D Άγιοι Ανάργυροι Battlenet 3D Γαλάτσι

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΠΡΟΣ -ΑΛΒΑΝΙΑ Battlenet 3D Τίρανα Battlenet 3D Χανιά Battlenet Κοζάνη Battlenet 3D Νάουσα Battlenet Display Πτολεμαΐδα Battlenet 3D Βόλος Battlenet Βέροια Battlenet 3D Κατερίνη Battlenet 3D Λάρνακα Battlenet Ελασσόνα Battlenet 3D Λάρισα  Battlenet 3D Κέρκυρα Battlenet 3D Ξάνθη Battlenet 3D Αγρίνιο  Battlenet 3D Γιαννιτσά Battlenet 3D Ιωάννινα Battlenet 3D Γρεβενά Battlenet 3D Πρέβεζα