28 Αυγούστου, 2024

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ – Η Larian Studios “ολοκληρώνει” το Baldur’s Gate 3

Η επική πορεία του Baldur’s Gate 3 πλησιάζει στο τελικό της κεφάλαιο, καθώς η Larian Studios ετοιμάζεται για ένα τελευταίο -γεμάτο γεγονότα, panel, που θα σηματοδοτήσει ένα κατάλληλο αντίο στο Dungeons & Dragons RPG που έχει μαγέψει τους θαυμαστές παγκοσμίως.

Η επική πορεία του Baldur’s Gate 3 πλησιάζει στο τελικό της κεφάλαιο, καθώς η Larian Studios ετοιμάζεται για ένα τελευταίο γεμάτο γεγονότα panel, που θα σηματοδοτήσει ένα κατάλληλο αντίο στο Dungeons & Dragons RPG που έχει μαγέψει τους θαυμαστές παγκοσμίως.

Ένα Γλυκόπικρο Αντίο

Η Larian Studios, γνωστή για τις ενδιαφέρουσες και συχνά απρόβλεπτες συζητήσεις της, είναι έτοιμη να κλείσει αυτό το κεφάλαιο με ένα αξέχαστο τελικό panel στο PAX West. Το Baldur’s Gate 3 έχει προσφέρει αμέτρητες αξέχαστες στιγμές, από την διαβόητη ρομαντική σκηνή με την αρκούδα, μέχρι την εις βάθος εξερεύνηση χαρακτήρων όπως η ιστορία της Shadowheart.

Ωστόσο, όπως λένε, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Η Larian Studios σχεδιάζει ένα μεγάλο φινάλε που σίγουρα θα αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση σχετικά με το επερχόμενο event στο PAX West, ο διευθυντής εκδόσεων της Larian, Michael “Cromwelp” Douse, υπαινίχθηκε τον συναισθηματικό χαρακτήρα αυτού του τελευταίου panel και υπονόησε ότι πιθανότατα θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα θα συζητήσει για την ανάπτυξη του Baldur’s Gate 3.

“This’ll be a lively, cathartic panel, and probably the last time you’ll see the guys talk about BG3’s development as we close the book and put our heads down for what’s next.” – Michael “Cromwelp” Douse

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>This’ll be a lively, cathartic panel, and probably the last time you’ll see the guys talk about BG3s development and we close the book and put our heads down for what’s next. <a href=”https://t.co/4YRlFmw4e0″>https://t.co/4YRlFmw4e0</a></p>&mdash; Very AFK (@Cromwelp) <a href=”https://twitter.com/Cromwelp/status/1827354679564476777?ref_src=twsrc%5Etfw”>August 24, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Αυτή η στιγμή είναι πράγματι γλυκόπικρη για τους θαυμαστές, αλλά δεν σηματοδοτεί το τέλος του δημιουργικού ταξιδιού της Larian Studios. Ο Douse επιβεβαίωσε ότι μετά το κλείσιμο του βιβλίου στο Baldur’s Gate 3, η ομάδα θα ασχοληθεί με το “τι ακολουθεί”, πιθανότατα αναφερόμενος στα δύο νέα παιχνίδια που έχουν υπονοηθεί στο παρελθόν.

Το Μέλλον Έχει Περισσότερα

Αν και το στούντιο θα μετατοπίσει την προσοχή του σε μελλοντικά έργα, αυτό δεν σημαίνει ότι η υποστήριξη για το Baldur’s Gate 3 θα τελειώσει σύντομα. Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν το Patch 7, το οποίο υπόσχεται νέες συναρπαστικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός επίσημου εργαλείου mod και αναβαθμίσεων σε ορισμένες ρομαντικές πτυχές του παιχνιδιού.

Επιπλέον, το Patch 7 δεν θα είναι η τελευταία ενημέρωση, οπότε υπάρχει ακόμα αρκετό περιεχόμενο και αλληλεπίδραση με την κοινότητα πριν οι προγραμματιστές στραφούν πλήρως στα επόμενα εγχειρήματά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία.

20 Σεπτεμβρίου, 2024
Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

19 Σεπτεμβρίου, 2024
“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Η επιστροφή – καταστροφή που όλοι περιμέναμε (δεν).

13 Σεπτεμβρίου, 2024