20 Σεπτεμβρίου, 2024

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite και Star Wars: Μια Συνεργασία που Δεν Σταματά!

Fortnite και Star Wars, δύο τεράστια σύμπαντα ενώνονται ξανά! Αν νομίζατε ότι είδατε τα πάντα όταν ο Darth Vader έκανε το Floss, έχετε γελαστεί. Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία. Ετοιμαστείτε για έναν πιλότο TIE Fighter και, επιτέλους, τη Rebel Leia Organa!

 

Νέο Skin Πιλότου TIE Fighter

Οι διαρροές κάνουν πάρτι και αυτή τη φορά αναφέρουν ένα ολοκαίνουριο skin πιλότου TIE Fighter.

Ο iFireMonkey, γνωστός leaker, βρήκε concept art που αποκαλύπτει αυτό το skin. Και, όπως συνήθως με τα LEGO Fortnite skins, αναμένεται να έχουμε και κανονική εκδοχή για τα άλλα modes. Έτσι, πολύ σύντομα θα μπορούμε να πετάμε στον χάρτη με στολή πιλότου του Αυτοκρατορικού Στόλου!

 

Η Επιστροφή της Rebel Leia Organa

Και επειδή το Fortnite μας έχει μάθει να περιμένουμε τα πάντα, οι φήμες μιλούν και για την πολυαναμενόμενη Rebel Leia Organa!

Ναι, το skin που κάποτε ακυρώθηκε φαίνεται πως θα έρθει παρέα με τον Chewbacca.

Πότε θα γίνει αυτό; Ούτε οι Jedi δεν το ξέρουν, αλλά ο leaker Xgamer3607 υποστηρίζει ότι όταν το skin του Chewbacca έρθει στο κατάστημα, η Leia δεν θα είναι μακριά.

 

Νέα Συνεργασία Star Wars στο Fortnite: Τι Έρχεται;

Με τον τεράστιο κατάλογο χαρακτήρων από το Star Wars, δεν είναι έκπληξη που το Fortnite συνεχίζει να συνεργάζεται με το γαλαξιακό σύμπαν. Από τον Kylo Ren και τον Darth Maul μέχρι τον Luke Skywalker, η λίστα με τα skins μεγαλώνει και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Αν αναρωτιέστε πότε θα έρθουν αυτά τα νέα skins, μάλλον όταν ο Chewbacca θα εμφανιστεί στο Fortnite Item Shop.

Και όπως πάντα με τις διαρροές, κρατήστε μικρό καλάθι.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι το Fortnite έχει πολλά ακόμα να μας δώσει σε συνεργασία με το Star Wars, με ακόμη περισσότερους χαρακτήρες και επικές εμφανίσεις να έρχονται στο μέλλον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

19 Σεπτεμβρίου, 2024
“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Η επιστροφή – καταστροφή που όλοι περιμέναμε (δεν).

13 Σεπτεμβρίου, 2024
Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Τα Worlds 2024 πλησιάζουν και η μεγαλύτερη esports διοργάνωση του League of Legends, φέρνει την κορυφή των ομάδων, από όλο τον κόσμο για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Summoner’s Cup.

12 Σεπτεμβρίου, 2024