18 Οκτωβρίου, 2024

Fortnite OG Chapter 2: Πότε κυκλοφορεί και τι να περιμένεις!

Ξεκινάμε με την απόλυτη ερώτηση που καίει τους πάντες: Πότε έρχεται το Fortnite OG Chapter 2;

Αν δεν έχεις ήδη πανικοβληθεί με το hype, να ξέρεις πως από 2 Νοεμβρίου θα ζήσουμε ξανά εποχές a la Midas και το εμβληματικό Chapter 2!

 

Το νέο Fortnite OG Chapter 2 επιστρέφει με oldschool άρωμα

 

Αφού επιστρέψαμε στην αρχή με το OG Chapter 1, τώρα ήρθε η ώρα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο Chapter 2. Αυτό σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τον Midas να σπέρνει πανικό, ενώ φήμες θέλουν και την επιστροφή των αγαπημένων τοποθεσιών όπως το Sweaty Sands και το Slurpy Swamp. Ποιος δεν θέλει να πέσει ξανά στα νερά και να κολυμπήσει μακριά από εχθρούς; Κάθε season του Chapter 2 έφερε κάτι μοναδικό, οπότε περιμένουμε και αυτή τη φορά μια ολοκληρωμένη εμπειρία Fortnite.

 

 

Τι να περιμένουμε από το Battle Pass

 

Σύμφωνα με leaks, το νέο Battle Pass θα είναι μικρότερο σε διάρκεια, αλλά γεμάτο με remixes αγαπημένων skins. Περιμένουμε έναν νέο, ανανεωμένο Midas (γιατί ποτέ δεν τον χορταίνουμε) και διάφορες άλλες φιγούρες από το παρελθόν όπως η Skye, ο Meowscles και η Jules. Θα έχει, φυσικά, και ένα super style skin που θα κυριαρχήσει στις μάχες! Τι άλλο να ζητήσεις; Όλα όσα αγάπησες, αλλά με μια δόση νοσταλγίας.

 

 

Τελική σκέψη: Αξίζει να το περιμένεις;

 

Αν έχεις νοσταλγήσει τις εποχές που ο Midas ήταν ο βασιλιάς του νησιού και τα boats έπαιζαν τον πρώτο ρόλο στις καταδιώξεις, τότε το Fortnite OG Chapter 2 είναι το δώρο που σου χρωστάει το 2024!

Με νέα Battle Pass, επιστροφές αγαπημένων χαρακτήρων και το δυναμικό κλείσιμο του 2024, είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να χάσεις.

 

 

 

Πηγές

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Empire of the Ants: Το Game Που σε Κάνει… Μυρμήγκι!

Empire of the Ants: Το Game Που σε Κάνει… Μυρμήγκι!

Αν αναρωτιόσουν ποτέ πώς είναι να ζεις σαν ένα μικρό μυρμηγκάκι, σου βρήκαμε το κατάλληλο παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να παίξεις το Empire of the Ants!

17 Οκτωβρίου, 2024
Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024: Τι Είναι + 8 Hot Προτάσεις

Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024: Τι Είναι + 8 Hot Προτάσεις

Αν λατρεύεις να βουτάς σε νέα games πριν την κυκλοφορία τους, από τις 14 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2024,ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τον ssd σου.

16 Οκτωβρίου, 2024
NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

Τι σημαίνει αυτό για εσένα; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρνουά, ΕΠΙΚΑ events, BNETGG προνόμια και διαρκής αναβάθμιση για να μην μένεις ποτέ πίσω!

14 Οκτωβρίου, 2024