29 Αυγούστου, 2024

Dune: Awakening – Μια νέα εμπειρία στον πλανήτη Arrakis

Το Dune: Awakening, της Funcom, έρχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία στον κόσμο των MMO, συνδυάζοντας open-world και survivor στοιχεία μαζί με τη βαθιά και πολύπλοκη αφήγηση που χαρακτηρίζει το πολυδιάστατο σύμπαν του Frank Herbert. Οι παίκτες ξεκίνουν το ταξίδι τους στον πλανήτη Arrakis, όπου πρέπει να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από πολιτικές δολοπλοκίες, παιχνίδια δύναμης και φυσικούς κινδύνους (ναι, εννοούμε τα γιγάντια σκουλήκια).

Ενναλακτική ιστορία και προκλήσεις

Το παιχνίδι παρουσιάζει μια εναλλακτική ιστορία, όπου η Lady Jessica αποφασίζει να γεννήσει μια κόρη αντί για τον Paul Atreides, δημιουργώντας ένα διαφορετικό χρονολόγιο. Αυτό το σενάριο δημιουργεί νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους παίκτες, οι οποίοι καλούνται να επιβιώσουν και να κυριαρχήσουν σε έναν κόσμο όπου η εξουσία και η δύναμη, είναι η αρχή και το τέλος.

Μεγαλό customization στον χαρακτήρα σου

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, είναι οι άπειρες επιλογές που μπορεί κανείς να κάνει στη δημιουργία του χαρακτήρα του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την εμφάνισή τους, τον πλανήτη καταγωγής τους και τον μέντορά τους, καθορίζοντας έτσι τις αρχικές ικανότητες και το πως θα εξελιχθούν. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν μοναδικούς χαρακτήρες με διαφορετικές στρατηγικές και δεξιότητες, όπως Mentat, Swordmaster, ή Bene Gesserit.

Ένας ζωντανός και δυναμικός κόσμος

Η Funcom έχει επίσης σχεδιάσει έναν κόσμο που θα επεκτείνεται με το χρόνο, μέσω του Overland Map, ενός συστήματος που συνδέει μεγάλους sandbox χάρτες και επιτρέπει τη συμμετοχή χιλιάδων παικτών ταυτόχρονα. Αυτή η δομή επιτρέπει στη Funcom να προσθέτει νέες περιοχές και περιεχόμενο, διατηρώντας το παιχνίδι φρέσκο και δυναμικό.

Με την επίσημη κυκλοφορία να αναμένεται το 2025, το “Dune: Awakening” αναμένεται να γίνει ένας από τους πιο καινοτόμους και συναρπαστικούς τίτλους της επόμενης γενιάς MMO​.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία.

20 Σεπτεμβρίου, 2024
Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

19 Σεπτεμβρίου, 2024
“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Η επιστροφή – καταστροφή που όλοι περιμέναμε (δεν).

13 Σεπτεμβρίου, 2024