10 Οκτωβρίου, 2024

Dragon Ball: Sparking! Zero – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σπάει ρεκόρ

Το Dragon Ball: Sparking! Zero προσγειώθηκε και ξεκινάει να μοιράζει Kamehamehas και Final Flashes! Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, που ήδη έχει ΗΔΗ σπάσει ρεκόρ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ RELEASE (αύριο, 11/10 -εκτός απροόπτου), σε Steam και κονσόλες, υπόσχεται μάχες που θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικός Super Saiyan!

Το fanbase το περίμενε καιρό, και τώρα οι προσδοκίες είναι τόσο ψηλά όσο το Kaioken του Goku!

 

Για αρχή, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: αυτό το παιχνίδι δεν είναι απλώς μια επιστροφή στις ρίζες. Είναι μια ερωτική επιστολή προς όλους τους fans του Dragon Ball, γεμάτη με σκηνές και μάχες που θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές του anime. Έχεις όλα τα κλασικά στοιχεία που αγαπήσαμε από το Budokai Tenkaichi, αλλά σε ένα πιο “γυαλισμένο και εξευγενισμένο” πακέτο. Οπότε, αν το χέρι σου τρέμει ήδη από τον ενθουσιασμό, δεν είσαι μόνος!

 

Ιστορία που… δεν χαρίζεται σε κανέναν!

Αν νομίζεις ότι το story mode είναι μια βόλτα στο πάρκο, ξανασκέψου το. Από το ξεκίνημα κιόλας, η Bandai Namco δεν αστειεύεται. Θες να βγεις ζωντανός από την πρώτη μάχη ενάντια στον Raditz; Καλή τύχη! Το παιχνίδι ακολουθεί τις κλασικές αναμετρήσεις της σειράς με ακρίβεια, αλλά αυτό που θα σε κάνει να εκραγείς σαν τον Frieza, είναι η δυσκολία.

Ειδικά όταν εμφανίζεται ο Great Ape Vegeta. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και προμηθεύσου… επιδέσμους, γιατί θα τους χρειαστείς. Οι γιγαντιαίοι χαρακτήρες επιστρέφουν, και ναι, είναι τόσο σπαστικοί όσο τους θυμόμαστε από το Budokai Tenkaichi 3. Αν δεν σε tiltαραν εκεί, προετοιμάσου για πολλά rage-quits.

 

Όλα έχουν να κάνουν με το gameplay

Η σειρά Dragon Ball ανέκαθεν φημιζόταν για τις υψηλές ταχύτητες και την απίστευτη ένταση των μαχών. Το Dragon Ball: Sparking! Zero όχι μόνο διατηρεί αυτή τη φόρμουλα, αλλά την απογειώνει με ανανεωμένα συστήματα μάχης και ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό. Το νέο σύστημα μάχης συνδυάζει απλότητα για τους αρχάριους και βάθος για τους προχωρημένους.

Η Unreal Engine 5 (ναι, ξέρουμε, πάλι αυτή!) έχει γίνει το καμάρι του studio, προσφέροντας ρεαλιστικές εκρήξεις και εφέ που θυμίζουν τις θρυλικές μάχες της σειράς. Και μπορεί να την έχουμε δει σε χιλιάδες παιχνίδια πλέον, αλλά εδώ η UE5 δουλεύει πιο σκληρά από τον Goku σε προπόνηση του King Kai. Φαντάσου πως κάθε φορά που ενεργοποιείς ένα Kamehameha, η μηχανή ουρλιάζει σαν τον Vegeta όταν κάποιος αναφέρει τον Goku.

 

Προσοχή στα… DLC!

Η Bandai Namco, πάντα με το μάτι στο μέλλον, δεν άφησε παραπονεμένους τους παίκτες που θέλουν παραπάνω περιεχόμενο. Τα πρώτα DLC ήδη έχουν ανακοινωθεί, με ονόματα όπως το “Martial Arts Pack” να αφήνουν υπονοούμενα για επιπλέον skins, χαρακτήρες ή ακόμα και έξτρα movesets. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα όλες τις πληροφορίες, αλλά κάτι μας λέει ότι οι κάτοχοι της deluxe edition δε θα είναι οι μόνοι που θα λάβουν εκπλήξεις!

 

Τι άλλο να περιμένεις;

Το παιχνίδι δεν είναι απλώς ένα βήμα μπροστά για το franchise — είναι ένα Saiyan leap! Οι κριτικές ήδη το επαινούν, και ο κόσμος δεν σταματά να μιλάει γι’ αυτό, με το Steam να καταγράφει peak 91,000 παικτών πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα!!! Μιλάμε για το πιο μεγάλο launch Dragon Ball τίτλου στην ιστορία του Steam, και κάτι μας λέει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή!

 

 

Πηγές

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

Τι σημαίνει αυτό για εσένα; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρνουά, ΕΠΙΚΑ events, BNETGG προνόμια και διαρκής αναβάθμιση για να μην μένεις ποτέ πίσω!

14 Οκτωβρίου, 2024
Silent Hill 2 Remake: Έφτασε η Ώρα

Silent Hill 2 Remake: Έφτασε η Ώρα

Ο επαναπροσδιορισμός του ψυχολογικού τρόμου, με εντυπωσιακά γραφικά, μια ιστορία που μπλέκει την ελπίδα με την απόγνωση, και έναν ήρωα που βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην ομίχλη, ψάχνοντας απαντήσεις για το μυστήριο της νεκρής συζύγου του.

8 Οκτωβρίου, 2024
Valorant: Μετάβαση σε Unreal Engine 5 – Τι Σημαίνει Πρακτικά για το Παιχνίδι

Valorant: Μετάβαση σε Unreal Engine 5 – Τι Σημαίνει Πρακτικά για το Παιχνίδι

Μιλάμε για το απόλυτο boost σε visuals και performance, με σκοπό να φέρει το game σε εντελώς νέο επίπεδο.

4 Οκτωβρίου, 2024