Όροι και Προϋποθέσεις

Η παρούσα ιστοσελίδα www.battlenet.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ESPORTS CAFE P.C.» και τον διακριτικό τίτλο «Battlenet Gaming Stations» (εφεξής «Εταιρεία»,«Εμείς» ), η οποία εδρεύει στη Βασιλέως Ηρακλείου 40, Θεσσαλονίκη 546 23. Για κάθε επικοινωνία, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και το τηλέφωνο +30 231 051 2500.

Η χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής διέπονται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι συνιστούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και κάθε επισκέπτη ή χρήστη. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας.

Με την πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας ή/και των υπηρεσιών της Εταιρείας, αποδέχεστε και δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας.

 

Χρήση Υπηρεσιών

Η χρήση της Ιστοσελίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι εθελοντική και αποκλειστικά για προσωπική ή/και επαγγελματική χρήση. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, βελτιώνει ή περιορίζει την πρόσβαση στις υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

Συμπεριφορά Χρηστών

Οι χρήστες συμφωνούν να χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα με τρόπο νόμιμο και σύμφωνο με τα χρηστά ήθη. Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας για:

  1. Βλάβη ανηλίκων.
  2. Παράβαση δικαιωμάτων τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
  3. Μετάδοση προσβλητικού ή παράνομου περιεχομένου.
  4. Παραπλάνηση σχετικά με την προέλευση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας.
  5. Εγκατάσταση μη εξουσιοδοτημένου διαφημιστικού υλικού ή κακόβουλου λογισμικού.

Σε περίπτωση παράνομης χρήσης, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την Εταιρεία για κάθε θετική και αποθετική ζημία.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύεται από το ισχύον δίκαιο. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια της Εταιρείας απαγορεύεται.

Σύνδεσμοι σε Ιστοσελίδες Τρίτων

Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές ασφάλειας αυτών των ιστοσελίδων. Οι χρήστες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών και να απευθύνονται απευθείας στους παρόχους τους για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Πρόσβαση και Διαθεσιμότητα

Η Εταιρεία καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. Ωστόσο, δεν ευθύνεται για τυχόν διακοπές λειτουργίας, απώλεια δεδομένων ή ζημία που μπορεί να προκύψει από τη χρήση της Ιστοσελίδας, περιλαμβανομένων των διακοπών λόγω συντήρησης ή τεχνικών προβλημάτων.

Περιορισμοί Ευθύνης

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σφαλμάτων, ιών ή άλλων επιβλαβών στοιχείων.

Αποποίηση Εγγυήσεων

Η Ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της παρέχονται “ως έχουν” και “ως διατίθενται”, χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή. Η Εταιρεία δεν εγγυάται την αδιάλειπτη ή απαλλαγμένη από σφάλματα λειτουργία της Ιστοσελίδας.

Περιορισμοί Χρήσης Υπηρεσιών

Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας για οποιονδήποτε παράνομο ή αθέμιτο σκοπό, ούτε να επηρεάζουν την κανονική λειτουργία της Ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών της.

Τερματισμός Πρόσβασης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε χρήστη που παραβιάζει τους όρους χρήσης, χωρίς προειδοποίηση και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Αποζημίωση

Οι χρήστες συμφωνούν να αποζημιώσουν την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία, αποζημίωση ή έξοδα προκύψουν λόγω της παράνομης ή αντίθετης προς τους παρόντες όρους χρήσης.

Διαχωρισμός Όρων

Εάν κάποια διάταξη των παρόντων όρων κριθεί ως άκυρη ή μη εφαρμοστέα, αυτό δεν θα επηρεάσει την ισχύ των υπόλοιπων όρων, οι οποίοι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβιβάσει ή να αναθέσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες δεν έχουν το δικαίωμα να μεταβιβάσουν ή να αναθέσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και κάθε διαφορά θα επιλύεται από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Τροποποιήσεις Όρων

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες καλούνται να ελέγχουν τους όρους τακτικά για τυχόν αλλαγές.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

  • Βασ. Ηρακλείου 40, Θεσσαλονίκη, 54623
  • Τηλ: +30 231 051 2500
  • Email: [email protected]