Το Fortnite OG κάνει ένα τεράστιο throwback με το event Rocket Launch, στις 26 Ιουλίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας (2 PM ET).
Και ναι, είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: επαναφορά του Blast Off από το Chapter 1, με countdown, ηχητικά, visuals και όλα τα “wow effects” του 2018, refreshed. Και κάπου εδώ, χιλιάδες παίκτες που είχαν ξεχάσει ότι έχουν account, έπαθαν ένα μικρό καρδιοχτύπι. Ήρθε η ώρα να ξαναμπούμε OG island!
OG σημαίνει Original Gamers
Το Rocket Event είναι από τα live in-game events που πάντα θυμόμαστε με ακραία νοσταλγία. Τότε που δεν ξέραμε τι είναι τα collabs με Travis Scott και Ariana Grande. Τότε που ένα απλό rocket, μπορούσε να ραγίσει το Fortnite sky και να γράψει ιστορία.
Τι ξέρουμε (μέχρι στιγμής)
- Το event θα γίνει live, όπως παλιά. Όχι cinematic, όχι YouTube premiere. Live, μέσα στο game.
- Η πλατφόρμα εκτόξευσης είναι εκεί. Περιμένει.
- Το countdown είναι ενεργό, τα rifts θα ξανανοίξουν και ναι, ίσως δούμε την Durr Burger να πετιέται πάλι στο σύμπαν.
- Όλα αυτά σηματοδοτούν το τέλος της season και το πέρασμα στο OG Season 5, που αναμένεται στις 7 Αυγούστου.
Θα αλλάξει κάτι μετά την εκτόξευση;
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το rocket δεν είναι απλά ένα πυροτέχνημα.
Πίσω του αφήνει rifts, αλλαγές στον χάρτη, νέα POIs και πιθανώς… ένα meta shift.
Οι φήμες λένε ότι το Compact SMG επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας μαζί του πιο aggressive, close-combat gameplay. Αν το OG πάρει περισσότερο spotlight (που θα πάρει), δεν αποκλείεται να το δούμε και σε επόμενο τουρνουά.
Γιατί να σε νοιάζει;
Γιατί αυτό το event μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις κάτι τέτοιο live.
Γιατί Fortnite OG δεν είναι “το απλό Fortnite” – είναι το mode που μεγάλωσε μια γενιά gamers.
Και γιατί… όποιος είδε το πρώτο Rocket Event, ξέρει. Όποιος δεν το είδε… έχει την ευκαιρία να το ζήσει τώρα.