ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες, δημιουργήστε αντίκτυπο.

Ενδιαφέρεστε για μια συνεργασία μαζί μας? Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Συνεργάτες

Τα Battlenet Gaming Stations σας καλούν να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες συνεργασίας και διαφήμισης, ξεκλειδώνοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σημαντικό αντίκτυπο στην κοινότητα των gamers. Το ποικιλόμορφο κοινό μας, ηλικίας 15-30 ετών, προσφέρει μια μοναδική θέση που ευθυγραμμίζεται άψογα με τη δυναμική κουλτούρα του gaming και των esports.

Προσαρμοσμένες Καμπάνιες

Ενώστε τις δυνάμεις σας με την ομάδα μάρκετινγκ & esports μας, για να δημιουργήσουμε μοναδικές καμπάνιες για το εξειδικευμένο κοινό των gamers. Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας στον κλάδο, τα προσαρμοσμένα placements και παρουσιάστε το προϊόν σας σε ένα νέο, πιστό κοινό. Οι επώνυμες εκδηλώσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν εντυπώσεις και να μετατρέπουν τους gamers, σε δια βίου πελάτες.

 

Επωφεληθείτε από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων μας, παρέχοντας μια ισχυρή πλατφόρμα για την προβολή της επωνυμίας σας και τη δημιουργία μιας καθηλωτικής εμπειρίας.

Ενίσχυση πωλήσεων και προώθηση της Sprite Zero Sugar στην gaming κοινότητα, μέσα από μια καλοκαιρινή καμπάνια με custom προσφορές και διοργάνωση esports τουρνουά.

Sprite – Ενίσχυση Πωλήσεων και Brand Engagement μέσω Esports

6 Απριλίου 2024

Διοργάνωση esports event στην Αγορά Μοδιάνο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Agora Modiano x Battlenet Gaming Stations

Ανακαλύψτε πώς φέραμε την απόλυτη αναμέτρηση του League of Legends στη ζωή με προσαρμοσμένο branding και έναν συναρπαστικό LAN τελικό στο Battlenet Arena.

LION Showdown – LAN Tournament

Δημιουργήσαμε μια custom καμπάνια για τη Logitech G, βασισμένη στο γνωστό meme “Darude – Sandstorm.” Οι χρήστες που βρήκαν το κρυμμένο στοιχείο στο video κέρδισαν δωρεάν ώρες gaming στα Battlenet. Επιπλέον, με την αγορά συγκεκριμένων περιφερειακών, προσφέραμε επιπλέον ώρες gaming ως δώρο, ενισχύοντας τις πωλήσεις του brand.

Sandstorm Free Hours – Προσαρμοσμένη Καμπάνια για τη Logitech G

BNETGG Universe

Γνωρίστε το BNETGG Universe, όπου οι gamers συγκεντρώνονται μέσα και έξω από τα καταστήματά μας. Αυτός ο ψηφιακός κόμβος χρησιμεύει ως κεντρική πλατφόρμα για ειδήσεις, προσφορές, τουρνουά και πολλά άλλα. Αυξήστε την παρουσία της επωνυμίας σας, μέσω καμπανιών gaming.

BNETGG APP

Όχι άλλο ένα loyalty app.

Με πάνω από 70.000 χρήστες, το BNETGG app, συνοδεύει τους gamers εντός και εκτός καταστημάτων, με προσφορές, custom branded (και μη) minigames, νέα, και άλλα!

Ανακαλύψτε τη δύναμη της επικοινωνίας με τη gaming κοινότητα, απόλυτα ενσωματωμένη στο immersive BattlenetGS περιβάλλον.

BATTLENET DESKTOP

Σημείο προβολής σε πάνω από 4.000 desktops, focus placement για τους επισκέπτες.

Native advertising, χωρίς banner blindness με δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης σε διαφορετικά σημεία αναλόγως των στόχων και δυνατότητα τοποθέτησης CTA σε κάθε βήμα! Αξιοποιήστε την ενσωματωμένη διαφήμιση με premium τοποθέτηση, χωρίς να επηρεάζεται αρνητική η εμπειρία του χρήστη.

 

 

STORES

Τοποθετήστε το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο δίκτυο των 50+ καταστημάτων μας στα Βαλκάνια και απογειώστε τις πωλήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξατομικευμένη λύση που ξεπερνά την απλή παρουσία και ενισχύει κάθε στόχο σας με αποτελεσματικότητα.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσετε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.