Powered by Battlenet

Ασύγκριτη υποστήριξη, αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ενδιαφέρεστε για λύσεις ιδιωτικού σήματος; Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Νέο επίπεδο στην άνεση και τις υπηρεσίες σας

Η Battlenet υποστηρίζει περισσότερα από 80 ανεξάρτητα καταστήματα Powered by Battlenet.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Gaming – Internet Cafe, χωρίς τις απαιτήσεις ενός καταστήματος Franchise ή έχετε ήδη ένα κατάστημα σε λειτουργία, τότε οι υπηρεσίες υποστήριξης ιδιωτικού σήματος της Battlenet είναι η τέλεια λύση.

CAFEPRO®

Το CafePro απλοποιεί τη διαχείριση των internet cafe, εξασφαλίζοντας εύχρηστες λειτουργίες. Ισχυρά μέτρα ασφαλείας αποτρέπουν την παραποίηση χρεώσεων, ενώ το GameInstall βελτιστοποιεί τη διαχείριση παιχνιδιών. Συνεχείς ενημερώσεις προσθέτουν νέες λειτουργίες χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Αυτοματοποιημένα εργαλεία, όπως κωδικοί χρέωσης, σαρωτές barcode και αναγνώστες καρτών, ενισχύουν την αποδ

24ωρη Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, χωρίς κανένα περιορισμό σε αριθμό συμβάντων.

Βασικός Εξοπλισμός

Πλήρης υποστήριξη από την προμήθεια έως την εγκατάσταση και τη λειτουργία του βασικού εξοπλισμού (Servers, Δικτυακός Εξοπλισμός, Υπολογιστές Χρηστών), προσφερόμενη από εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα.

Υποστήριξη στην πράξη

Με αυτή την υπηρεσία, αποκτάτε την πλήρη πλατφόρμα λειτουργίας των υπολογιστών ενός Gaming Station, την παραμετροποίηση του δικτύου, των servers, του Internet καθώς και του κορυφαίου προγράμματος χρονοχρέωσης Cafepro®.

Ομαλή λειτουργία

Το μόνο που αναλαμβάνετε εσείς, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος με το προσωπικό σας, αφήνοντας τη φασαρία της καθημερινής ενασχόλησης με τα προβλήματα των παιχνιδιών και των υπολογιστών σε εμάς.

Desktop

Προσφέρει το πλήρες πακέτο παιχνιδιών, εφαρμογών και πολυμέσων για την απόλυτη εμπειρία συμπαράστασης. Προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στην ταυτότητα της επωνυμίας σας!

24ωρη υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, χωρίς κανένα περιορισμό σε αριθμό συμβάντων.

Μια πλήρως σύγχρονη λύση σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη και αποδοτική διαχείριση internet café, αποκλειστικά προσαρμοσμένη για ιδιοκτήτες, διαχειριστές, υπαλλήλους και πελάτες. Αυτή η λύση δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις ή ειδική εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία για όλους τους χρήστες
Αυξημένο επίπεδο ασφάλειας

Η νέα 5η γενιά του Cafepro προσφέρει δύο επιπλέον καινοτόμα συστήματα ασφαλείας που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ πριν σε εφαρμογές χρέωσης χρόνου:

  • Τεχνολογία Client Anti-Kill: Αυτή η τεχνολογία δεν επιτρέπει την τερματισμό του προγράμματος Client από τους task managers, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα τερματίσει σκόπιμα το Cafepro.
  • System Clock Guard: Αυτή η εφαρμογή δεν επιτρέπει την αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας, αποφεύγοντας έτσι κάθε κακόβουλη προσπάθεια παραπλάνησης του συστήματος χρέωσης.
Members Automation

Δεν χρειάζεται να έχετε ένα μεγάλο κατάστημα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μελών σας στο ταμείο, ειδικά κατά τις ώρες και τις ημέρες αιχμής. Το Cafepro διευκολύνει τη δουλειά σας προσφέροντας ένα σύνολο αυτοματοποιημένων λύσεων στη διαχείριση των μελών σας:

  • Αριθμητικός Κωδικός
  • Προσωπικός κωδικός απομακρυσμένης χρέωσης
  • Barcode scanner
  • Αναγνώστης μαγνητικών καρτών
Συνεχείς ενημερώσεις με νέες δυνατότητες

Το Cafepro εξελίσσεται μαζί σας, αλλά εξελίσσεται και αυτό παράλληλα! Με το ενσωματωμένο σύστημα αναβάθμισης, εξασφαλίζει ότι όλες οι νέες εκδόσεις, που επιλύουν πιθανά προβλήματα ή φέρνουν επαναστατικές νέες δυνατότητες, θα εγκαθίστανται χωρίς πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.

Διαχείρηση παιχνιδιών

Το GameInstall επιτρέπει την αντιγραφή και συγχρονισμό παιχνιδιών και τα αποθηκεύει από τον Game Server του καταστήματός σας στον τοπικό δίσκο του τερματικού. Διαχειρίζεται επίσης τα κλειδιά και τις άδειες των πιο δημοφιλών παιχνιδιών στην αγορά. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση για την εταιρεία (λιγότερα αγορασμένα κλειδιά), διαφανή υποστήριξη προς τους πελάτες σας (αυτόματη διαχείριση κλειδιών σε όλους τους υπολογιστές, χωρίς τον φόβο “κλοπής”) και, το σημαντικότερο, παροχή πρόσθετων υπηρεσιών στους πελάτες (αυτόματη μεταφορά των αποθηκευμένων παιχνιδιών, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται κάθε φορά).

Ενδιαφέρεστε για υποστήριξη Ιδιωτικού Σήματος από την Battlenet;
Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!