Η ΠΥΛΗ

ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ενδιαφέρεστε για franchise; Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Καλώς ήρθατε στα Battlenet Gaming Stations.

 

Με πάνω από 50 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Battlenet αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Gaming Stations στην Ευρώπη. Ο κλάδος του gaming, συνεχώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται και το Franchising είναι μια σχέση διαρκούς συνεργασίας, που θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη πορεία, το δικό σας Gaming Station. Αναζητούμε ανθρώπους, που θέλουν να αναπτύξουν τις δικές τους επιχειρήσεις, πρωτοπορώντας στην επανάσταση της τεχνολογίας και των esports.

Σύστημα Franchise

Η ψυχαγωγία δεν σταματά στα Esports και στο Gaming. Η Battlenet σας δίνει τη δυνατότητα μέσω των επωνυμιών Battlenet 3D ή Arena να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ψυχαγωγίας, με Gaming PC & Consoles, μαζί με υπηρεσίες εστίασης. Παράλληλα, δραστηριότητες όπως τουρνουά, εκδηλώσεις & sports cafe ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με πρωτοποριακό concept και διακόσμηση, καθώς και την κατασκευή και τον συντονισμό των τεχνικών διεργασιών για άψογο αποτέλεσμα. Παρέχουμε έρευνα για την αγορά υπολογιστών, την αρχική εγκατάσταση και τη ρύθμιση σύμφωνα με το σύστημα της Battlenet. Επίσης, λαμβάνετε την ειδική έκδοση του Cafepro® με αποκλειστικές προσφορές και πακέτα δυνατοτήτων.

24H SUPPORT

Τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη λειτουργία και άμεση επίλυση προβλημάτων.

GAMES

Εγκαθιστούμε απευθείας τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και τους νέους τίτλους παιχνιδιών για να διαθέτετε πάντα την πιο ενημερωμένη συλλογή παιχνιδιών.

CAFEPRO®

Χρησιμοποιούμε μια εξατομικευμένη έκδοση του πιο εξελιγμένου προγράμματος διαχείρισης Internet Cafe, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της επιχείρησής σας παράλληλα με την ικανοποίηση των πελατών.

MARKETING

Αξιοποιούμε τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία για να αναδείξουμε την επωνυμία μας, και δημιουργούμε εξατομικευμένα πλάνα βάση των αναγκών σας για να κυριαρχήσετε στην αγορά.

ESPORTS

Η ομάδα esports της Battlenet, πρωτοπορεί, με πάνω από 50 global αλλά και τοπικά τουρνουά με βάση τη ζήτηση και τις ανάγκες σας, αλλά και ως επίσημος αντιπρόσωπος της Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Esports (IESF)

Γιατί Να Επιλέξετε
το Franchise της Battlenet

Επενδύστε στο gaming industry

Καθώς η βιομηχανία του gaming αναμένεται να φτάσει τα 242,39 δισ. παγκοσμίως, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να γίνετε μέρος αυτής της επανάστασης.

Συνεργαστείτε με τους πρωτοπόρους της αγοράς

Γίνετε ηγέτες του κλάδου, αποκτώντας άμεση πρόσβαση στο brand της Battlenet. H Battlenet δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες σε πληθώς κλάδων, όπως του εξοπλισμού με τη Logitech, της εστίασης με τη Nestle και της εκπαίδευσης με το IEK Delta 360, διασφαλίζοντας ένα δυναμικό και επιτυχημένο οικοσύστημα.

Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο

Επωφεληθείτε από ένα καλά καθορισμένο και αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει επιτύχει σε διάφορες τοποθεσίες. Οι βελτιωμένες λειτουργίες εξασφαλίζουν εξοικονόμηση κόστους και αυξημένα περιθώρια κέρδους

Αποκλειστική πρόσβαση σε λογισμικό

Παραμείνετε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας τα συνεχώς αναπτυσσόμενα, προσαρμοσμένα λογισμικά μας. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα, βελτιώστε την εμπειρία των πελατών και αυξήστε τα συνολικά έσοδα στο μέγιστο!

Προγράμματα κατάρτισης και υποστήριξης

Λάβετε εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και αναγκών ενός Battlenet. Προσαρμοσμένα προγράμματα, τεχνικές ανάγκες, μάρκετινγκ, esports, και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του καταστήματός σας.

Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Esports

Επωφεληθείτε από τις συνεχείς καμπάνιες μάρκετινγκ, προσαρμοσμένες στην κοινότητα των gamers, σε συνδυασμό με τοπική διαφημιστική υποστήριξη. Συμμετέχετε σε τουρνουά για να δημιουργήσετε κοινότητες, μέσα στο κατάστημά σας.

Αποκλειστικά δικαιώματα επικράτειας

Αποκτήστε αποκλειστικά δικαιώματα σε μια καθορισμένη και προστατευμένη τοπική αγορά, διασφαλίζοντας ένα σταθερό και επικερδές επιχειρηματικό περιβάλλον για το εγχείρημά σας.

Υποστήριξη στην πράξη

Με αυτή την υπηρεσία, αποκτάτε την πλήρη πλατφόρμα λειτουργίας των υπολογιστών ενός Battlenet Gaming Station, την παραμετροποίηση του δικτύου, των servers, του Internet καθώς και του κορυφαίου προγράμματος χρονοχρέωσης Cafepro®.

Ομαλή λειτουργία

Το μόνο που αναλαμβάνετε εσείς, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος με το προσωπικό σας, αφήνοντας τη φασαρία της καθημερινής ενασχόλησης με τα προβλήματα των παιχνιδιών και των υπολογιστών σε εμάς.

Battlenet Desktop

Το χαρακτηριστικό desktop της Battlenet, ενημερώνεται συνεχώς και προσφέρει πλήρες πακέτο παιχνιδιών, εφαρμογών και πολυμέσων για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Επιπλέον διαθέτει εξατομικευμένα στοιχεία για κάθε παίκτη.

24ωρη υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, χωρίς κανένα περιορισμό σε αριθμό συμβάντων.

Μια πλήρως σύγχρονη λύση για τη συνολική και αποτελεσματική διαχείριση internet cafe, δημιουργημένη αποκλειστικά για ιδιοκτήτες, διαχειριστές, υπαλλήλους και πελάτες, χωρίς να απαιτείται τεχνική γνώση και ειδική εκπαίδευση.
Αυξημένο επίπεδο ασφάλειας
Η νέα 5η γενιά του Cafepro προσφέρει δύο επιπλέον καινοτόμα συστήματα ασφαλείας που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ πριν σε εφαρμογές χρέωσης χρόνου:
  • Τεχνολογία Client Anti-Kill: Αυτή η τεχνολογία δεν επιτρέπει την τερματισμό του προγράμματος Client από τους task managers, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα τερματίσει σκόπιμα το Cafepro.
  • System Clock Guard: Αυτή η εφαρμογή δεν επιτρέπει την αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας, αποφεύγοντας έτσι κάθε κακόβουλη προσπάθεια παραπλάνησης του συστήματος χρέωσης.
Συνεχείς ενημερώσεις με νέες δυνατότητες

Το Cafepro εξελίσσεται μαζί σας, αλλά εξελίσσεται και αυτό παράλληλα! Με το ενσωματωμένο σύστημα αναβάθμισης, εξασφαλίζει ότι όλες οι νέες εκδόσεις, που επιλύουν πιθανά προβλήματα ή φέρνουν επαναστατικές νέες δυνατότητες, θα εγκαθίστανται χωρίς πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.

Αυτοματοποίηση Μελών

Δεν χρειάζεται να έχετε ένα μεγάλο κατάστημα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των μελών σας στο ταμείο, ειδικά κατά τις ώρες και τις ημέρες αιχμής. Το Cafepro διευκολύνει τη δουλειά σας προσφέροντας ένα σύνολο αυτοματοποιημένων λύσεων στη διαχείριση των μελών σας:

  • Αριθμητικός Κωδικός
  • Προσωπικός κωδικός απομακρυσμένης χρέωσης
  • Barcode scanner
  • Αναγνώστης μαγνητικών καρτών
Διαχείρηση παιχνιδιών

Το GameInstall επιτρέπει την αντιγραφή και συγχρονισμό παιχνιδιών και τα αποθηκεύει από τον Game Server του καταστήματός σας στον τοπικό δίσκο του τερματικού. Διαχειρίζεται επίσης τα κλειδιά και τις άδειες των πιο δημοφιλών παιχνιδιών στην αγορά. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση για την εταιρεία (λιγότερα αγορασμένα κλειδιά), διαφανή υποστήριξη προς τους πελάτες σας (αυτόματη διαχείριση κλειδιών σε όλους τους υπολογιστές, χωρίς τον φόβο “κλοπής”) και, το σημαντικότερο, παροχή πρόσθετων υπηρεσιών στους πελάτες (αυτόματη μεταφορά των αποθηκευμένων παιχνιδιών, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή που χρησιμοποιείται κάθε φορά).

Η έναρξη ενός franchise Battlenet, δεν είναι απλώς η έναρξη μιας επιχείρησης: είναι η είσοδος σε μια ακμάζουσα κοινότητα που ανυπομονεί για την άφιξή σας.

Εντάσσοντας τον εαυτό σας στη Battlenet, γίνεστε μέλος ενός brand με καλά εδραιωμένη παρουσία, χάρη σε εκτενή προωθητικά εγχειρήματα που καλύπτουν τα Βαλκάνια και την Κύπρο. Περιμένετε όχι μόνο πελάτες, αλλά και μια ενεργή και έτοιμη κοινότητα ενθουσιασμένη για την επιχείρησή σας.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε
το δικό σας Gaming Station;
Συμπληρώστε τη φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!