16 Οκτωβρίου, 2024

Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024: Τι Είναι + 8 Hot Προτάσεις

Το Steam Next Fest επέστρεψε, και μαζί του φέρνει ένα wave από demos παιχνιδιών που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το gaming.

Από τις 14 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2024, η Steam φιλοξενεί ένα σωρό υποψήφια διαμάντια, έτοιμα να γίνουν τα επόμενα αγαπημένα μας!  Αν λατρεύεις να βουτάς σε νέα games πριν την κυκλοφορία τους, ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τον ssd σου.

Τι Είναι το Steam Next Fest;

Το Steam Next Fest είναι κάτι σαν τα Χριστούγεννα για τους gamers. Είναι το event που σου επιτρέπει να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις δωρεάν demos παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Από μεγάλους τίτλους μέχρι indie διαμαντάκια που ψάχνουν για λίγο φως, όλα βρίσκονται εκεί. Μπορείς να παίξεις, να δώσεις feedback στους developers και, αν είσαι τυχερός, να βρεις το επόμενο αγαπημένο σου παιχνίδι πριν καν βγει.

Εκτός από τα demos, το Steam Next Fest προσφέρει και ζωντανές μεταδόσεις από τους developers, όπου μπορείς να δεις το παιχνίδι τους εν δράσει και να τους κάνεις ερωτήσεις. Αν σου αρέσει να μαθαίνεις τα πάντα για τα παιχνίδια πριν τα αγοράσεις, αυτή είναι η στιγμή σου.

 

Δοκίμασε Πριν Αγοράσεις – Τι Να Παίξεις Φέτος

Αν σκέφτεσαι “ωραία όλα αυτά, αλλά τι να δοκιμάσω πρώτα;”, μην ανησυχείς, σε έχουμε.  Τεστάραμε για ‘σένα, και προτείνουμε (με τυχαία σειρά) μερικά από τα demos που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις:

 

Void Sols: Ένα soulslike game, όπου παίρνεις τον έλεγχο ενός βέλους (ναι, βέλους!) και πολεμάς απλοποιημένα σχήματα. Δεν μοιάζει με τίποτα που έχεις ξαναπαίξει και θα σε εξοντώσει πολλές φορές πριν τα καταφέρεις. Minimalism meets Dark Souls.

 

 

RevenBlade: Ένας third-person hero shooter με έμφαση στις κοντινές μάχες. Παίξε με διαφορετικούς ήρωες, κάθε ένας με τις δικές του ικανότητες, και γίνε άρχοντας της μάχης. Ειδικά αν σου αρέσουν οι sandbox και bot match modes, θα λατρέψεις αυτό το παιχνίδι.

 

 

Blood Peace: Κάτι μεταξύ cyberpunk και dungeon crawler. Έχει λίγο από όλα: έντονη δράση, parkour και διαφορετικά biomes για εξερεύνηση. Και παρά τα μικρά bugs, είναι εθιστικό και αξίζει μια δοκιμή.

 

 

Keep Driving: Μπορεί να νομίζεις ότι πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι οδήγησης, αλλά εδώ θα πρέπει να κάνεις τα πάντα: από τη διαχείριση του inventory σου μέχρι την αντιμετώπιση εχθρών και την περισυλλογή ταξιδιωτών. Μικροδιαχείριση και οδήγηση σε ένα!

 

 

Delta Force: Το κλασικό FPS επιστρέφει και είναι πιο χαοτικό από ποτέ. Με ένα σωρό όπλα και οχήματα, καθώς και προσαρμόσιμες αποστολές, το παιχνίδι σίγουρα θα ικανοποιήσει όσους αναζητούν καταιγιστική δράση.

 

 

Kletka: Αν έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς είναι να σε κυνηγάει ένα φαγανό ασανσέρ (και ποιος δεν το έχει αναρωτηθεί;), τότε αυτό το horror co-op παιχνίδι είναι για σένα. Κατέβα όροφους και ταΐσε το τέρας πριν σε καταπιεί!

 

 

Permafrost: Σε έναν post-apocalyptic παγωμένο κόσμο, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να επιβιώσεις. Συγκέντρωσε πόρους, φτιάξε δομές και προσπάθησε να μη πεθάνεις από το κρύο. Σκέψου το σαν το Frostpunk, αλλά πιο προσωπικό.

 

 

Watch Out For Goblins!: Θυμάσαι το Humans Fall Flat; Φαντάσου το, αλλά με goblins που κάνουν άλματα, πετάγονται στον αέρα και προσπαθούν να επιβιώσουν σε δοκιμασίες. Η φυσική του παιχνιδιού είναι γεμάτη χιούμορ και είναι το τέλειο παιχνίδι για να το παίξεις με φίλους.

 

Πώς Να Μην Χάσεις Το Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024

Το event διαρκεί μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ. Κατέβασε τα demos, βυθίσου στον κόσμο των επερχόμενων παιχνιδιών και προετοιμάσου για μερικές από τις καλύτερες gaming εμπειρίες που θα ζήσεις φέτος.

Μέχρι τότε, καλό rage-quit!

 

 

Πηγές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Empire of the Ants: Το game όπου είσαι ένα μυρμήγκι!

Empire of the Ants: Το game όπου είσαι ένα μυρμήγκι!

Αν αναρωτιόσουν ποτέ πώς είναι να ζεις σαν ένα μικρό μυρμηγκάκι, σου βρήκαμε το κατάλληλο παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να παίξεις το Empire of the Ants!

17 Οκτωβρίου, 2024
NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

NEW STORE: Battlenet 3D Polykastro

Τι σημαίνει αυτό για εσένα; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρνουά, ΕΠΙΚΑ events, BNETGG προνόμια και διαρκής αναβάθμιση για να μην μένεις ποτέ πίσω!

14 Οκτωβρίου, 2024
Dragon Ball: Sparking! Zero – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σπάει ρεκόρ

Dragon Ball: Sparking! Zero – Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σπάει ρεκόρ

Το παιχνίδι δεν είναι απλώς ένα βήμα μπροστά για το franchise — είναι Saiyan leap!

10 Οκτωβρίου, 2024