14 Οκτωβρίου, 2024

FIFA και Konami: Συνεργασία για το FIFAe World Cup

Ποιος θα το φανταζόταν; Η Konami και η FIFA, οι άλλοτε σκληροί αντίπαλοι στον χώρο των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, πλέον συνεργάζονται για το FIFAe World Cup. Και το καλύτερο; Το eFootball της Konami αναλαμβάνει τα ηνία!

Ξεχάστε τις εποχές που η Pro Evolution Soccer συγκρούστηκε με τη σειρά FIFA της EA Sports. Τώρα, η Konami επανέρχεται δυναμικά και φέρνει το eFootball στο επίκεντρο του πιο διάσημου τουρνουά eSports στον κόσμο. Αν σου έλειψε το PES, ήρθε η ώρα να ξαναμπείς στο γήπεδο!

 

Σοβαρά, τι παίζει;

Η FIFA και η Konami αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν στο eFootball την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο φετινό FIFAe World Cup. Μιλάμε για δύο τουρνουά, ένα για κονσόλες και ένα για κινητά, όπου οι καλύτεροι παίκτες από 18 χώρες θα παλέψουν για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

 

EA Sports… Ποιος;

Η EA Sports μπορεί να παρακολουθεί από μακριά, καθώς το EA Sports FC πήρε τη θέση του παλιού FIFA. Όμως η FIFA δείχνει να απολαμβάνει τη νέα της συνεργασία με την Konami, προσφέροντας στους παίκτες έναν ανταγωνισμό που υπόσχεται… ταραχές στο γήπεδο!

 

Τι να περιμένεις στο FIFAe World Cup;

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει δύο κατηγορίες: μία για κονσόλες (2v2) και μία για κινητά (1v1). Θα συμμετάσχουν κορυφαίες χώρες όπως η Αργεντινή, η Ιαπωνία και η Βραζιλία. Οι μάχες προβλέπεται να είναι επικές, και αν είσαι λάτρης των eSports, αυτό το τουρνουά θα σε κρατήσει κολλημένο στην οθόνη!

Το μέλλον του ποδοσφαίρου στα eSports

Ανυπομονούμε να δούμε αν αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει την Konami σε μεγαλύτερες συνεργασίες με τη FIFA στο μέλλον. Μήπως βλέπουμε την αναβίωση της εποχής του PES; Μήπως το eFootball κλέβει την παράσταση από το EA Sports FC; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν ενδιαφέροντα!

Πηγές

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite OG Chapter 2: Πότε κυκλοφορεί και τι να περιμένεις!

Fortnite OG Chapter 2: Πότε κυκλοφορεί και τι να περιμένεις!

Αν δεν έχεις ήδη πάρει πρέφα το hype, να ξέρεις πως το Νοέμβριο θα ζήσουμε ξανά εποχές a la Midas και το εμβληματικό Chapter 2!

18 Οκτωβρίου, 2024
Empire of the Ants: Το Game Που σε Κάνει… Μυρμήγκι!

Empire of the Ants: Το Game Που σε Κάνει… Μυρμήγκι!

Αν αναρωτιόσουν ποτέ πώς είναι να ζεις σαν ένα μικρό μυρμηγκάκι, σου βρήκαμε το κατάλληλο παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να παίξεις το Empire of the Ants!

17 Οκτωβρίου, 2024
Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024: Τι Είναι + 8 Hot Προτάσεις

Steam Next Fest Οκτωβρίου 2024: Τι Είναι + 8 Hot Προτάσεις

Αν λατρεύεις να βουτάς σε νέα games πριν την κυκλοφορία τους, από τις 14 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2024,ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τον ssd σου.

16 Οκτωβρίου, 2024