19 Σεπτεμβρίου, 2024

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Αν αυτό το ΣΚ έχεις σκοπό να κοιτάς το ταβάνι ή να χαζεύεις 3,5 ώρες στο TikTok σκεπτόμενος ” τι να κάνω το σαββατοκύριακο;” , σου έχουμε πρόταση, με τον τίτλο: Pneumata!

Ένα παιχνίδι που θα σου κάνει να εύχεσαι να είχες μείνει να κοιτάς το ταβάνι.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2024, η Deadbolt Interactive κυκλοφορεί αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που θα σου προκαλέσει εφιάλτες – και όχι τους καλούς.

 

1. Τι Είναι το Pneumata και Γιατί Θα Τρέμεις Όταν το Παίξεις

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

Είσαι ο David, ένας ντετέκτιβ που έχει χάσει τη γυναίκα του σε ναυάγιο, αλλά δεν θυμάται τι πραγματικά συνέβη. Ταυτόχρονα, εξαφανίσεις και δολοφονίες στο Clover Hill σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Η φρίκη ξεκινάει αμέσως. Δεν είναι μόνο το αίμα που στάζει από τους τοίχους ή τα ουρλιαχτά που ακούγονται στους διαδρόμους. Οι ενοικιαστές έχουν εξαφανιστεί, αλλά το κτίριο φαίνεται να ζει – και να τρέφεται με τους φόβους σου.

 

2. Τι θα Βρεις Μπροστά Σου

Όσο για τα τέρατα που θα συναντήσεις; Απρόβλεπτα, αλλά μερικές φορές… κωμικά προβλέψιμα.

Ναι, ακόμα και τα τέρατα έχουν τις κακές τους μέρες. Τα πλάσματα του Pneumata κολλάνε πίσω από πόρτες ή κιβώτια, δίνοντάς σου την ευκαιρία να γελάσεις (ή να τρέξεις).

Αλλά μην ξεγελιέσαι! Η ανακούφιση δεν κρατάει πολύ.

Το απόθεμά σου σε πυρομαχικά είναι περιορισμένο και οι εχθροί έρχονται συνεχώς. Αν δεν προσέξεις, θα βρεθείς να παλεύεις για τη ζωή σου με ένα σκουριασμένο σωλήνα, ενώ τα πυρομαχικά είναι κλειδωμένα σε κάποιο κουτί.

 

3. Πραγματικά Χαρακτηριστικά του Pneumata (Όχι, Δε Θα Κοιμηθείς Ήσυχος)

Για να πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά, το Pneumata προσφέρει μια έντονη εμπειρία επιβίωσης και ψυχολογικού τρόμου.

Εδώ είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξέρεις:

  • Ατμόσφαιρα Ψυχολογικού και Κοσμικού Τρόμου: Όχι μόνο θα δεις τρομακτικά πλάσματα, αλλά θα αμφισβητήσεις τι είναι αληθινό και τι όχι.
  • Περιορισμένοι Πόροι: Θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πώς θα χρησιμοποιήσεις τα πυρομαχικά και τα αντικείμενά σου. Ένα λάθος και… καλύτερα να τρέξεις.
  • AI που Κάνει τη Ζωή Σου Δύσκολη: Οι εχθροί δεν είναι απλώς τρομακτικοί. Είναι απρόβλεπτοι και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον για να σε βρουν.
  • Εξερεύνηση και Πάζλ: Ανακάλυψε κρυμμένες περιοχές και λύσε γρίφους για να προχωρήσεις στην ιστορία. Δεν είναι όλα όπλα και τρομακτικά πλάσματα.

 

4. Αν Δεν Ξέρεις Τι Να Κάνεις Με Τους Εφιάλτες Σου, Το Pneumata Είναι η Απάντηση!

Κλείνοντας, αν σου αρέσουν τα παιχνίδια τρόμου ή απλώς θέλεις να δεις τι σημαίνει να αμφισβητείς την ίδια σου την πραγματικότητα, τότε το Pneumata ίσως είναι για σένα (παμ).

Είναι ένα παιχνίδι που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις ούτε για ένα λεπτό – εκτός αν φυσικά, οι εχθροί κολλήσουν σε κάποια πόρτα και τους κοπανάς με σωλήνες!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία.

20 Σεπτεμβρίου, 2024
“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Η επιστροφή – καταστροφή που όλοι περιμέναμε (δεν).

13 Σεπτεμβρίου, 2024
Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Τα Worlds 2024 πλησιάζουν και η μεγαλύτερη esports διοργάνωση του League of Legends, φέρνει την κορυφή των ομάδων, από όλο τον κόσμο για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Summoner’s Cup.

12 Σεπτεμβρίου, 2024