13 Σεπτεμβρίου, 2024

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Και όμως, το Flappy Bird επιστρέφει.

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που κοπανούσαμε τα κινητά μας στους τοίχους, αλλά για κάποιον λόγο, το Flappy Bird είναι και πάλι εδώ. Όχι, δεν μιλάμε για κάποιο remaster ή update – η Flappy Bird Foundation (ναι, υπάρχει!) ανακοίνωσε την επιστροφή του παιχνιδιού που όλοι αγαπήσαμε και μισήσαμε ταυτόχρονα.

Το αρχικό παιχνίδι απέκτησε cult status το 2014 όταν ο δημιουργός του, Dong Nguyen, το απέσυρε ξαφνικά από το App Store, προκαλώντας φρενίτιδα. Τώρα επιστρέφει, αυτή τη φορά με νέα modes, multiplayer challenges και ένα browser-based παιχνίδι για όσους τους λείπει η εποχή που έπαιζαν μόνο με τα βελάκια του πληκτρολογίου τους.

 

Το “ΤΣΙΟΥ”

Εν το μεταξύ, όσο οι υπόλοιποι περιμένουν την επίσημη κυκλοφορία, εμείς παίξαμε μια παραλλαγή του όλο τον Αύγουστο (big L αν δεν έχετε BNETGG και δε προλάβατε το TΣΙΟΥ). Κι αν αναρωτιέστε ποιος ζήτησε το comeback του Flappy Bird, να σας πούμε πως κανείς δεν το ζήτησε πραγματικά, ούτε από εμάς, ούτε από την FBF, αλλά… ιδού.

Στην BattlenetGS τουλάχιστον, δεν χάνουμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε οτιδήποτε random, και όταν σκεφτήκαμε την παραλλαγή του Flappy Bird με ελληνικό twist, απλώς έπρεπε.

Αν σκεφτείς πόσο εθιστικό ήταν το αυθεντικό, φαντάσου τώρα να προσπαθείς να περάσεις μέσα από σωλήνες με το πουλί να λέγεται “ΤΣΙΟΥ”.

Και δε πιστεύω να ξέχασε κανείς και το hit του καλοκαιριού που έπαιζε από πίσω.

 

Επιστρέφει Γιατί Μπορεί  

Πίσω στο θέμα μας και πέρα από τα αστεία, το comeback του Flappy Bird δείχνει ότι τα απλά παιχνίδια με το σωστό level δυσκολίας έχουν πάντα κοινό.

Ο κόσμος ακόμα ψάχνει εκείνη την αίσθηση της πρόκλησης χωρίς τα φανταχτερά γραφικά και την πολύπλοκη ιστορία. Το νέο Flappy Bird υπόσχεται ακριβώς αυτό.

Είναι αυτό το reboot απαραίτητο; Πιθανόν όχι.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, ο Flappy Bird μπορεί ακόμα να σπάσει νεύρα με στυλ (και skins).

 

Τι Έρχεται με την Επιστροφή του Flappy Bird;

Σύμφωνα με το The Flappy Bird Foundation, το νέο παιχνίδι θα φέρει πολλά περισσότερα από όσα θυμόμαστε.

Νέα modes, multiplayer προκλήσεις, και ακόμα ένα browser-based παιχνίδι βρίσκονται στα σκαριά.

Μια νέα εποχή για τον Flappy Bird μόλις ξεκίνησε, με την πρώτη έκδοση να αναμένεται στα τέλη του 2024 για browsers και αργότερα για iOS και Android το 2025.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, καθώς το νέο Flappy Bird αναμένεται στα τέλη του 2024 για browsers και μέσα στο 2025 σε iOS και Android.

 

Για εμάς;

Το ΤΣΙΟΥ θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία.

20 Σεπτεμβρίου, 2024
Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

19 Σεπτεμβρίου, 2024
Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για τα LoL Worlds 2024

Τα Worlds 2024 πλησιάζουν και η μεγαλύτερη esports διοργάνωση του League of Legends, φέρνει την κορυφή των ομάδων, από όλο τον κόσμο για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Summoner’s Cup.

12 Σεπτεμβρίου, 2024