25 Ιουνίου, 2024

Η Battlenet στηρίζει την φοιτητική ομάδα Tyφoon!

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η Battlenet στηρίζει τη φοιτητική ομάδα Tyφoon, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η ομάδα φιλοδοξεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα αγώνων τύπου Moto3 βασιζόμενη στους τεχνικούς κανονισμούς του διαγωνισμού MotoStudent, έναν παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό για φοιτητές μηχανικής.

 

Η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη της ομάδας απαιτεί τη στήριξη όλων μας, και η Battlenet ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους, παρέχοντας υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών για τις ανάγκες της ομάδας. Αυτή η τεχνολογική ενίσχυση θα συμβάλει σημαντικά στις προσπάθειες της Tyφoon.

 

Η Battlenet, ως εταιρεία τεχνολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υποστήριξης νέων καινοτόμων ιδεών. Μέσα από αυτή τη χορηγία, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα και το όραμα της ομάδας, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας Tyφoon και να τονίσουμε ότι το έργο τους μας κάνει όλους υπερήφανους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Battlenet Λανσάρει το TSIOU!

Η Battlenet Λανσάρει το TSIOU!

Τα πάντα για το νέο minigame του BNETGG, που μοιράζει δώρα και διασκέδαση!

1 Αυγούστου, 2024
Γιατί να Επενδύσετε στο Gaming και τα Esports το 2024

Γιατί να Επενδύσετε στο Gaming και τα Esports το 2024

H βιομηχανία του gaming και των esports συνεχίζει να εδραιώνεται ως ένας από τους πιο δυναμικούς και κερδοφόρους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας. Με πάνω από 3 δισεκατομμύρια ενεργούς gamers παγκοσμίως—περισσότερους από τους συνδρομητές του Netflix και τις ενεργές συσκευές Apple μαζί—η βιομηχανία των video games έχει εξελιχθεί από μια εξειδικευμένη αγορά σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

30 Ιανουαρίου, 2024