26 Αυγούστου, 2024

Ο Πάτρικ έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, το δικό του game!

Βουτήξτε ξανά στα βάθη του Bikini Bottom γιατί ο αγαπημένος μας ροζ αστερίας, ο Patrick Star, βγαίνει από τη σκιά του SpongeBob και αποκτά το δικό του βιντεοπαιχνίδι! Ναι, καλά ακούσατε, SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game έρχεται και υπόσχεται να είναι μια χαοτική, γεμάτη διασκέδαση περιπέτεια όπως καμία άλλη.

 

Ο Πάτρικ στο Προσκήνιο

Για χρόνια, ο Patrick ήταν ο πιστός φίλος, το comic relief, ο αγαπημένος μας αλλά πάντα… secondary χαρακτήρας.

ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ.

Σε αυτό το νέο παιχνίδι της Outright Games, ο Patrick ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι πρωταγωνιστής, πραγματοποιώντας την πρώτη του solo περιπέτεια, σε μια open-world εκδοχή του Bikini Bottom.

 

Τι να Περιμένετε

Φανταστείτε το… Goat Simulator, αλλά κάτω από τη θάλασσα (όποιος ξέρει… ξέρει)! Αυτή είναι η αίσθηση του The Patrick Star Game.

Αναπτυγμένο από την PHL Collective, αυτό το παιχνίδι αφορά το… χάος. Θα καθοδηγήσετε τον Patrick καθώς πηδάει, κυλάει και συντρίβεται μέσα από στο Bikini Bottom.

Είτε πρόκειται για ελεύθερη πτώση με ομπρέλα, είτε για πέρασμα από… τοίχους, είτε απλώς για χαμό, ο Patrick είναι μέσα!

 

Γνωστά Πρόσωπα και Διασκεδαστικές Προκλήσεις

Αν και ο Patrick είναι ο σταρ του game, δεν θα είναι μόνος.

Θα δείτε πολλά γνωστά πρόσωπα όπως ο Bob, ο Καλαμάρης και η Sandy, οι οποίοι θα δίνουν προκλήσεις που μόνο ο Patrick θα ήταν αρκετά τρελός για να δεχτεί. Και μην ξεχνάτε τον Gary το σαλιγκάρι, την κυρία Puff και τον κύριο Καβούρη, που θα συμμετέχουν σε αυτές τις τρελές περιπέτειες του Patrick.

Α, και να μην ξεχάσουμε τα skins! Αν είσαι φαν της σειράς, θα βαρεθείς να ξεκλειδώνεις skins κοστούμια για τον Patrick, το ένα πιο γελοίο από το άλλο. Last but not lest, το αρχικό, αγαπημένο φωνητικό καστ της σειράς επιστρέφει για να δώσει ζωή στους χαρακτήρες, προσθέτοντας μια αυθεντικότητα που οι φαν θα εκτιμήσουν.

 

Πότε και Πού

Είτε παίζετε σε PC, PlayStation 4, PS5, Xbox Series X/S, ή Nintendo Switc, save the date, γιατί το SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου ΠΑΝΤΟΥ, με τιμή $39.99.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Fortnite x Star Wars: Φήμες για Νέο Crossover

Νέες φήμες έχουν εμφανιστεί και αποκαλύπτουν ότι έρχονται νέα skins στο Fortnite από τον αγαπημένο μας γαλαξία.

20 Σεπτεμβρίου, 2024
Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Horror για το ΣΚ – PNEUMATA

Το Pneumata δεν είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι τρόμου. Είναι μια εμπειρία που σου δείχνει πως η γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας είναι λεπτή.

19 Σεπτεμβρίου, 2024
“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

“ΤΣΙΟΥ” + Το Flappy Bird Επιστρέφει!

Η επιστροφή – καταστροφή που όλοι περιμέναμε (δεν).

13 Σεπτεμβρίου, 2024